Open_Dag_2011-3.png

logofinactie

FANCY FAIR

Lotenverkoop Scouting Rijpelberg

Het komend jaar organiseren we een Fancy Fair met daaraan gekoppeld een eigen lotenverkoop actie. De opbrengst van de verkopen van de loten en de Fancy Fair worden gebruikt voor leuke extra activiteiten voor onze leden.
De verkoop van de loten start op de kerstmarkt zaterdag 16 december 2017.
De trekking vindt plaats op de Fancy Fair op zondag 8 april 2018 om 15.00 uur bij de blokhut van Scouting Rijpelberg. Dit wordt een dag met leuke activiteiten en volop gezelligheid voor elk wat wils, waar iedereen van harte welkom is. Het is natuurlijk extra spannend voor de kopers van de loten aanwezig te zijn bij de trekking. Zeker voor de te winnen hoofdprijs die, indien de weersomstandigheden het toelaten, eind van de middag vanaf het grasveld opstijgt!

We hebben hebben leuke prijzen:
Hoofdprijs: Ballonvaart voor 2 personen t.w.v. €400,00
1e prijs: Barbecue t.w.v. €200,00
2e prijs: Diner bon t.w.v. €100,00

Daarnaast hebben we diverse mooie prijzen met een waarde van in totaal €300,00

Niet-verkochte loten doen niet mee met de trekking voor de prijzen!
Voor de hoofdprijs geldt dat de winnaar binnen één uur na de trekking verwacht wordt op het terrein van Scouting Rijpelberg: Berkendonk 91 in Helmond. Er wordt telefonisch contact opgenomen indien de winnaar niet aanwezig is. De ballon zal indien het weer het toelaat opstijgen op het eind van de middag op
8 april 2018. Alleen indien het weer het opstijgen niet toelaat wordt een andere datum afgesproken.

Voor de overige prijzen geldt dat de uitslag op de Fancy Fair bekend gemaakt wordt en uitgereikt worden. Daarnaast wordt de uitslag op de website gepubliceerd en de gewonnen prijs kan opgehaald worden op zaterdag 14 april 2018 van 9.00 uur - 16.00 uur bij de blokhut ‘De Regenboog’ Berkendonk 91, Helmond.

ZOKA 2014 Sfeerimpressie