Overvliegen_2012-2.png

SPONSOR

Scouting Rijpelberg

Beste sponsor,

Op 8 april 2018 zal Scouting Rijpelberg samen met alle jeugdleden een Fancy Fair organiseren met daaraan gekoppeld een eigen lotenverkoop. De opbrengst van de verkoop van deze loten en de Fancy Fair zal worden gebruikt voor leuke extra activiteiten voor onze leden. Het geld zal worden ingezet om de contributie en kosten van het

zomerkamp laag te kunnen houden. Daarnaast vinden we het belangrijk om een feestelijke activiteit voor de wijk te organiseren waarbij we iedereen het plezier kunnen laten ervaren, zoals onze jeugdleden dat elke week doen.

De Fancy Fair is een jaarlijks terugkerend evenement.

We zijn op zoek naar sponsoren die ons leuke prijzen en prijsjes kunnen bezorgen. Heeft u iets over voor ons om hieraan te helpen? Ook tegoedbonnen zijn altijd leuke prijzen om weg te geven. Hiervoor geldt natuurlijk, alle kleine beetjes helpen.

Tijdens de Fancy Fair zal bij iedere prijs duidelijk vermeld worden door wie deze geschonken is.

Alvast bedankt voor uw medewerking,

Met hartelijke Scouting groeten,

De vrijwilligers van Scouting Rijpelberg

Scouting Rijpelberg

Scouting Rijpelberg is een goed draaiende vereniging in de wijk met zo’n 150 jeugdleden (5-23 jaar oud) en 30 kaderleden. Kaderleden bij Scouting zijn vrijwilligers. De jeugdleden hebben 1 keer per week een bijeenkomst, regelmatig een weekend en 1 keer per jaar een

week zomerkamp in binnen- of buitenland. De activiteiten de we organiseren draaien om samenwerking, hart voor de natuur hebben, sociaal zijn voor anderen, iets leren en vooral heel veel plezier hebben met elkaar. Het is een hele sociale vereniging met een belangrijke functie in de wijk Rijpelberg. Die functie voor de wijk willen we de komende tijd alleen maar gaan versterken.

ZOKA 2014 Sfeerimpressie