Fancy_Fair_Poster.png

FancyFair Loten 2019

FANCY FAIRFancy Fair Scouting Rijpelberg 2019 kln

Lotenverkoop Scouting Rijpelberg

Dit jaar organiseren we wederom een Fancy Fair met daaraan gekoppeld een eigen lotenverkoop actie. De opbrengst van de verkopen van de loten en de Fancy Fair worden gebruikt voor leuke extra activiteiten voor onze leden.

De trekking vindt plaats op de Fancy Fair op zondag 7 april 2019 om 15.00 uur bij de blokhut van Scouting Rijpelberg. Dit wordt een dag met leuke activiteiten en volop gezelligheid voor elk wat wils, waar iedereen van harte welkom is. Het is natuurlijk extra spannend voor de kopers van de loten aanwezig te zijn bij de trekking.

We hebben hebben leuke prijzen:
Hoofdprijs: Dierenrijk combi abonnement 4 personen t.w.v. €250,00
1e prijs: Weber barbecue t.w.v. €200,00
2e prijs: Diner bon t.w.v. €100,00

Daarnaast hebben we diverse mooie prijzen met een waarde van in totaal €400,00

Niet-verkochte loten doen niet mee met de trekking voor de prijzen!

Voor de overige prijzen geldt dat de uitslag op de Fancy Fair bekend gemaakt wordt en uitgereikt worden. Daarnaast wordt de uitslag op de website gepubliceerd en de gewonnen prijs kan opgehaald worden op zaterdag 13 april 2019 van 9.30 uur - 17.00 uur bij de blokhut ‘De Regenboog’ Berkendonk 91, Helmond.

Agenda Groepsactiviteiten

ZOKA 2014 Sfeerimpressie