Open_Dag_2011-1.png
Default Image

Fancy Fair 5 april 2020 afgelast

Zoals jullie allemaal weten heeft de regering gezien de situatie en ontwikkelingen met betrekking tot het corona virus besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden. De fancy fair gepland op 5 april valt hier helaas ook onder. Via deze weg willen we jullie informeren dat de fancy fair op 5 april NIET door zal gaan; ook de loterij zal deze dag NIET doorgaan. De trekking van de loterij zal VERPLAATST worden naar 16 mei om 15.00 uur, de uitslag van de trekking wordt gepubliceerd op de website.

Scouting Rijpelberg

Ontdek Scouting Rijpelberg

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Er zijn verschillende soorten Scouting: landscouting, waterscouting en luchtscouting. Ook kinderen met een beperking kunnen deelnemen aan het Scoutingspel. Binnen een Scoutinggroep zijn er verschillende speltakken waarin kinderen en jongeren uit één leeftijdsgroep hun spel spelen. De leeftijdsgroepen zijn 5-7 jaar, 7-11 jaar, 11-15 jaar, 15-18 jaar en 18-21 jaar. Ouder dan 21 jaar? Ook dan biedt Scouting uitdaging!

Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland en heeft 100.000 actieve leden! De 87.000 jeugdleden en 25.000 vrijwilligers van Scouting zijn verdeeld over meer dan 1.100 Scoutinggroepen.

Scouting Rijpelberg biedt  als landscouting Scoutingplezier aan alle leeftijdsgroepen!